2-3 personers 4 på stribe (10x9).
Generelt: Til dette spil skal du bruge en tilhørende spilleplade. Spillepladen hedder (10x9) i parantes ligesom reglerne. Dette vil sige, at pladerne består af 2 spillefelter med 10 x 9 tern. Man kan vælge at spille 2 eller 3 og på 1 eller flere spillefelter af gangen. Disse 3 muligheder har hver deres regler, hvilke findes herunder.

Fælles for begge spil er dog: At man hver skal vælge sig en let genkendelig farve til at tegne med og at man skal starte på en side med 10 tern (hvilken retning papiret vender kan være ligemeget bare man er enige). Man må kun sætte i startrækken eller ovenpå de tern, der er udfyldt (se eksemplet).

Eksempel: (udsnit af spillefelt - den nederste række er startrækken, krydsene er allerede satte tegn og fluebenene er steder, hvor man må sætte sit tegn)

Her kan man sætte sit tegn næste gang
Her kan man sætte sit tegn næste gang Her kan man sætte sit tegn næste gang Her er der allerede sat et tegn
Her kan man sætte sit tegn næste gang Her er der allerede sat et tegn Her kan man sætte sit tegn næste gang Her er der allerede sat et tegn Her kan man sætte sit tegn næste gang Her kan man sætte sit tegn næste gang Her kan man sætte sit tegn næste gang Her er der allerede sat et tegn Her kan man sætte sit tegn næste gang Her kan man sætte sit tegn næste gang
Copyright: Pladen og instruktionerne må gerne kopieres og vidergives i papirform så længe alt ser ud som orginalen (intet må udelades) og disse copyright oplysninger vedlægges (denne instruktions-seddel er nok).
3 personers på et spillefelt: Denne udgave er den mest simple. Man skiftes til at sætte sit tegn på pladen og vinderen er den, der først får 4 på stribe.
2 personers på et spillefelt: Denne udgave er knap så simpel. Den er dog let nok at forstå, men det er betydentlig sværere at lægge taktik, da modstanderen lettere kan ødelægge den.

Hver spiller skiftes til at sætte 2 tegn på pladen pr. gang. Disse 2 tegn må dog ikke være i tern, der rører ved hinanden. Dette gælder både skråt, vandret og lodret. Næste omgang må der selvfølgelig gerne sættes ved siden af de tegn man har sat i tidligere omgange.
På flere spillefelter: Denne udgave er kun for de øvede. Det er bestemt ikke her du skal starte med at lære det. Begge de ovennævnte spil kan spilles på flere plader.

Spillet er stort set som når man spiller på et spillefelt, og man kan vælge at spille på 2 spillefelter eller derover. Hver spiller sætter sit antal tegn pr. gang. En spiller må gerne gå i gang før den anden er færdig, så længe man begge kan holde styr på det og følge med, men man må selvfølgelig kun sætte i de spillefelter den anden allerede har sat i. På hver enkelt spillefelt spilles der til en af spillerne har fået 4 på stribe, og vinderen er den, der har vundet på flest af spillefelterne (derfor er det også bedst at spille på et ulige antal felter). Det behøver ikke at være den samme spiller, der starter i alle spillefelterne.
2000- Soran.dk