Kommenter:
Så kom den... Bogen! Den bog, der har stået på min ønskeseddel uafbrudt i hvert fald siden 1996 (den ældste ønskeseddel jeg stadig har på computeren)... Den bog jeg lånte uafbrudt de sidste 2-3 år i folkeskolen... Den bog som er umulig at finde, da den kun er udkommet i et oplag, og det var i 1987! Og den bog jeg egentlig var ved at opgive og glemme alt om (undtagen når der skal opdateres ønskeseddel), men blev mindet om, da en anden gav udtryk for sin glæde for den her på nettet...

Og hvad er det så for en bog? Indeholder den alle svarene på livets store hemmeligheder? Næhhh... Den indeholder en masse svar på en masse spørgsmål som du sandsynligvis aldrig vil kunne bruge til noget som helst, men det er også lige noget for mig ;-) Den hedder "Hvordan man holder en krokodille - og en bunke andre praktiske tips om alverdens mærkelige ting", er udgivet af Lademann og har (hvis du vil finde den på biblioteket) ISBN 87-15-07910-4 eller 87-15-05292-3 ;-)

Og hvordan får man så fat i sådan en bog, der er umulig at finde? Tja, ved hjælp af internettet selvfølgelig! Kandu.dk helt præcis - hvor der var en sød pige på Amager, der havde en i overskud som jeg måtte få, hvis jeg bare ville betale portoen... Og ville jeg det??? JA!!! Man får sgu næsten sin tro på det gode i mennesker igen efter sådan en oplevelse! :-)
Navn:
Email:
Skal din e-mail være synlig på siden?
Ja Nej
Kommentar:
Alle felter er påkrævet!