Kommenter:
Det er sjældent, at man ser en virkelig god reklame synes jeg, men dog også omtrend lige så sjældent, at man ser en, der er så dårlig, at jeg synes jeg bør nævne det her... Nu er det dog sket!

Hvad er det helt præcis, at idegrundlaget for de nye Spar reklamer har været? Lav en reklame, der er endnu mere kunstig end de synkroniserede tyske Kinder og Werthers Echte reklamer samt Cillit Bang tilsammen, men lav den tilpas træls og kedelig til, at man ikke engang kan grine af den?

Og hvad er målgruppen? Kvinder, der ikke ligger mærke til, at deres børn taber ting, som har børn med så mange bamser, at de egentlig også er ligeglade (jeg kender tilfældigvis en, der har en Fifi dukke som den i reklamen, og hun værner vildt om den), samt landmænd, der tager traktoren lige meget, hvor de skal hen... Hvornår har nogen af jer sidst set en traktor på parkeringspladsen? Og så er der personalet, der virker lige så usikre over at blive filmet som et får til en ulvekonference... Intet ondt om manden der sikkert er flink i virkeligheden... Men sådan som han kommer med dukken kan jeg kun siger... Creapy!

Jeg føler mig både fysisk syg og får trang til at udøve vold, når jeg ser dem så please... Spar mig! Spar mig for kunstige intetsigende reklamer og vis os så bare nogle tilbud i stedet som alle andre normale fødevarebutikker!
Navn:
Email:
Skal din e-mail være synlig på siden?
Ja Nej
Kommentar:
Alle felter er påkrævet!