Kommenter:
Mandag d. 2. august kl.: 19:30 kørte regionalnyhederne på TV2 Østjylland et indslag om stigningen i biltyverier. Men desværre som værten sagde: "i mange tilfælde er det bilejernes egen skyld mener politiet" og speakeren gentog "mange af bilejerne er faktisk selv skyld i tyvenes besøg".

Disse udsagn er jeg fuldstændig uenige i! Ja, det kan godt være, at chancen for at blive udsat for biltyveri er større, når der sidder en GPS synlig i forruden, men ikke desto mindre kræver det stadig, at der er nogen, der bevidst træffer den beslutning at gøre noget ulovligt - at man har en GPS er ikke en invitation til at smadre ruden.

Jeg mindes om diskussionen, om kvinder selv indbyder til at blive chikaneret eller værre ved at påklæde sig vovet, men der er vel næppe nogen i dag, der vil sige, at det kan være kvindernes egen skyld? Eller skal vi til at anbefale burka i stedet for at forbyde den?

Og hvornår begynder reporterne mon at mene, at det også er husejernes egen skyld, at der er indbrud, hvis ikke de fjerner alt af værdi fra huset inden de tager hjemmefra?

Ja, du skal fjerne dine ting af værdi fra vinduerne både i hus og bil, hvis du vil mindske risikoen for indbrud, men det kan aldrig - ALDRIG - være din skyld, at en anden vælger at træde på den forkerte side af loven!
Navn:
Email:
Skal din e-mail være synlig på siden?
Ja Nej
Kommentar:
Alle felter er påkrævet!