Kommenter:
For lige over 2 måneder siden så jeg på TV3, at showet "1 mod 100" søgte deltagere, så jeg udfyldte et skema og tog til optagelsesprøve, der helt basalt bestod i en paratviden test.

Så gik eksamensræset i gang, og jeg glemte så småt alt om det indtil et ukendt nummer ringede til mig for anden gang, og det var en venlig kvindestemme, der sagde, at de meget gerne ville have mig med som paneldeltager (ja ja, ikke så godt som hoveddeltager, da de jo kan stoppe, når de vil, men så vidt jeg lige har set er det da en paneldeltager, der har vundet mest indtil nu).

Og var jeg interesseret? Ja, det tror jeg da nok jeg var! "Men hvornår er optagelserne så?" "D. 28." "På torsdag?" "Ja..." "Så kan jeg desværre ikke..." For det er selvfølgelig lige mit held, at det ligger på samme dag som min sidste eksamen :-S Hun var dog meget venlig og ville høre hvornår på dagen det så var, men da vores eksamenstidspunkter ikke er ret præcise og sådan basalt er 9-16 kunne der ikke gøres noget, for når man så skulle til København bagefter ville de jo være færdige inden jeg nåede frem.

Et par dage efter modtog jeg så et brev fra Vestre Landsret, at jeg skulle til samtale om et job - igen d. 28. :-S Men denne gang prioriterede jeg jobbet højere og sprang fra eksamen, så jeg tager den næste semester. Og fik jeg så i det mindste jobbet? Nope... Og man kunne ikke engang lære noget af det, da de ikke kunne komme med nogen kritik. Vi havde været nogle stykker, der var lige kvalificerede og så måtte de jo træffe et valg (jeg tror måske lidt, at det spillede ind, at jeg ikke har så lang tids læsning tilbage, så de "snart" skulle finde en erstatning igen).

Men hvad kan man så lære af denne historie? Ud over, at jeg er drøn uheldig, at min prioriteringsrækkefølge lige nu er:

1.) Studierelevant job
2.) Eksamen
3.) Chancen for 1'980'000 kr. i gevinst ved "1 mod 100"
Navn:
Email:
Skal din e-mail være synlig på siden?
Ja Nej
Kommentar:
Alle felter er påkrævet!