Kommenter:
Ja, det er jo ikke hver dag, at man giver hånd til en af verdens 5 rigeste personer (nummer 4 helt præcis).

Fordi IKEA Århus kører så godt skulle grundlæggeren Ingvar Kamprad lige ned og se huset, og han virker som en person, der er meget ned på jorden, så han gav hånd til alle medarbejdere - dog undtagen os ved kassen, da vi jo var optaget af kunder, så vores leder fik et ordenligt kram og besked på at give det videre, men finder Søren sig i det? Nej da :-P Så jeg timede lige en tissepause så jeg kunne løbe ind i ham. Det er jo sådan en "once in a lifetime" ting.

Ellers virker han meget rar og snaksagelig og selv om han er 81 virker det i høj grad som om, at han har fingeren på pulsen i alle henseende vedrørende IKEA, så han havde gode fif med til afdelingerne.

Endelig skal det siges, at hvis du ikke har læst noget om, at han kom til Danmark, så var det helt bevidst. Der var jo noget med nogle tegninger i Sverige af en hund der lignede en vis person lidt for meget, så terroren er også nået IKEA-verdenen (så meget så der også for nogle uger siden var en afdeling, der ikke turde åbne en glemt taske).

Men anyway... Man kan ikke andet end beundre manden, når han er gået fra ingenting - over en ide med at save benene af et sofabord, så han kunne have det i bilen - og til at have et imperium. Bravo Ingvar!
Navn:
Email:
Skal din e-mail være synlig på siden?
Ja Nej
Kommentar:
Alle felter er påkrævet!