Vidensbase
Sekundært
Referencer
FAQ

Ja, "Sekundært", et rimeligt bredt emne, men det som ender i denne kategori er altså alt det som jeg ikke rigtig synes passede ind andre steder. Hvis jeg ikke havde lavet denne kategori havde de fleste nok endt i kategorien "Mig" for man kan vel godt sige, at de fortæller lidt om min personlighed. Men dette ville bare give et andet problem, for nogle af begivenhederne i billed-arkivet hører måske også ind under viden og skulle jeg så til at dele arkivet op. Svaret leverer jeg selv: "NEJ!". Det ville bare blive alt for besværligt, så derfor har jeg altså lavet denne lidt brede kategori.

Og her har I så de emner, der er endt op her:

Vitser
En række jokes, der forhåbentlig kan løfte ens humør en smule eller i det mindst få en til at trække lidt på smilebåndet. Det er meget sansynligt, at du ikke vil kunne lide alle vittighederne, men fortvivl ikke - Med dette antal kan der næsten ikke andet end være et par stykker du kan lide. Så fortsæt lidt ned af siden selv om du ikke har synes de første par stykker var morsomme. Der er mange forskellige former for humor og på min side synes jeg, at jeg har fået fat i de fleste af dem.
 
Spil
Jahhh... spil, det er der jo mange forskellige slags af. Her på min side drejer det sig både om bræt-spil, der skal udprintes for at virke, og om computerspil, der skal downloades for at virke, så mon ikke du kan finde noget du kan bruge... Tag et kig!
 
Billed-arkiv
Når jeg er på ferie eller til specielle begivenheder har jeg oftest mit kamera med, og det hænder da, at jeg synes jeg tager nogle ret hæderlige billeder. De som jeg mener kan være af interesse for andre også har jeg valgt at ligge ud her. Da jeg bare er et ganske normalt menneske synes jeg faktisk også, at det til tider kan give et mere sandfærdigt udtryk end, når store magasiner eller TV-stationer bringer noget - sagt med andre ord - billeder du selv kunne tage, hvis du var der ;-)
soran.dk v. 5.55
1999-2024
785.128 besøgende
siden 19/3-99.
Sidst opdateret: 26/1-2016.

Creative Commons License