Vidensbase
Sekundært
Referencer
FAQ

Dette er så mit billed-arkiv. På disse sider kan i finde en række billeder som jeg af en eller anden grund synes, at I også skulle have lov til at se. Det kan være fordi det er et flot billede, et spændende billede, et sjov billede eller måske noget helt fjerde.

Nogle af billederne virker måske lidt små, men på internettet gælder det hele tiden om at sørge for, at billederne ikke gør, at siderne tager en evighed om at blive hentet. Derfor har jeg måtte bestemme hver enkelt billedes størrelse ud fra dets vigtighed i sammenhæng med de andre billeder og dens fysiske størrelse i kb. Mit mål er, at en side aldrig må tage over 1 minut at hente med 56k-modem.

Alle billederne er fra begivenheder jeg har været med til og med mindre andet er oplyst er de også alle taget af mig.

De billeder, der er taget af mig må gerne bruges af andre til private formål, der ikke bliver tilgængeligt for et større publikum, hvis i kan finde noget af bruge dem til. Dog skal man tydeligt oplyse, hvor man har fået dem fra. Altså min hjemmesides navn: Soran.dk og dens adresse.
Hvis man gerne vil bruge billederne til noget, der kommer ud til et større publikum f.eks. på hjemmesider eller i udgivelser skal man sende en e-mail til mig med hvilke billeder man gerne vil bruge og til hvad. Jeg vil derefter sende svar tilbage med eventuel tilladelse. Hvis det ikke er til et større publikum må I også meget gerne sende en besked, så jeg kan se, at der er nogen, der synes mine billeder kan bruges til noget, men det er dog ikke påkrævet!

Hvis I gerne vil bruge nogle af de billeder, der ikke er taget af mig skal I skrive til mig. Jeg vil da sende jeres ønske videre til dem jeg har fået billedet af. I kan trykke her for at komme til min e-mail.

Og her har I så endelig billederne. De er opdelt efter begivenhed og opstillet efter hvornår de er taget med de nyeste øverst:

Templernes dal i Agrigento, Italien
 Begivenhed:   Templernes dal i Agrigento, Italien 
 Dato:   8/4-00 
 Antal   12 

 

Solformørkelse i Verdun, Frankrig
 Begivenhed:   Solformørkelse i Verdun, Frankrig 
 Dato:   11/8-99 
 Antal   13 

 

Den minoiske oltidsby Knossos, Grækenland
 Begivenhed:   Den minoiske oltidsby Knossos, Grækenland 
 Dato:   6/10-98 
 Antal   14 
soran.dk v. 5.55
1999-2024
777.795 besøgende
siden 19/3-99.
Sidst opdateret: 26/1-2016.

Creative Commons License