Vidensbase
Sekundært
Referencer
FAQ

Hvis der er noget verden aldrig kan få nok af så er det latter, og derfor vil jeg gerne hjælpe med til, at den aldrig kommer til at mangle det.

Med andre og lidt mere simple ord: "Her er min vits-side!"

Jeg håber ikke, at nogle af disse vitser støder nogen. Jeg mener selv, at jeg har holdt dem indenfor et område, der skulle være rimelig sikkert. Hvis der dog alligevel skulle være en vits som du synes er for grov eller på anden måde fornærmende er du velkommen til at skrive. Jeg vil da prøve at forklare hvorfor vitsen alligevel er kommet med på siden, men kan generelt sige, at jeg har det lidt sådan, at hvis man kan gøre grin med nogle ting, så må man også kunne med andre. Hvis du generelt ikke synes om vitserne er der ikke andet at sige end, at vi må have forskellige former for humor. I så fald kan du jo prøve at sende vitser som du synes er sjove ind og se om de bliver optaget. Du kan sende e-mail ved at klikke her. En anden god ide er at holde sig væk fra de kategorier, der indeholder vitser du normalt ikke kan lide!

Det er meget usandsynligt, at du kan lide alle vitserne her, men der er meget stor forskel på humor, og jeg håber at have bragt lidt af hvert her. Så selv om du måske ikke kan lide de første par vitser på siden kan der godt komme nogle du kan lide længere nede.

Send endelig også jeres egne vitser ind, så skal jeg overveje at ligge dem på... Klik her for at sende en e-mail til mig!

[ 12 kategorier : 556 punkter ]

Her er kategorierne (Hva´ er de vitser jeg ikke synes passede ind andre steder).
De nyeste vitser står øverst på hver side:

[036]Lande, folk & religion Rejser & transport[023]
[021]Kriminalitet & politi Sundhed, sygdom & lger[054]
[019]Restauranten Professioner[073]
[029]Skolen Brn & unge[061]
[083]Krlighed, mnd & kvinder Blondiner[003]
[112]Gder Hva'[042]
soran.dk v. 5.55
1999-2024
769.599 besøgende
siden 19/3-99.
Sidst opdateret: 26/1-2016.

Creative Commons License